Ionuț Simionca: ”În loc să irosim banii publici pe lucruri inutile, mai bine folosim acele fonduri pentru a ne proteja copiii în fața pandemiei de coronavirus”

 -  -  935Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, s-a aflat din nou în mijlocul bistrițenilor pentru a afla care sunt nemulțumirile lor. Potrivit candidatului, din discuțiile cu aceștia a rezultat că preocuparea actuală este legată de începerea noului an școlar și de modul în care copiii vor fi protejați de nemilosul virus.

”Am stat de vorbă cu o mulțime de părinți și elevi din Bistrița. Aceștia și-au manifestat îngrijorarea legată de începerea școlii, în condițiile în care nu toți copiii vor primi măști gratuite, iar unitățile școlare nu sunt pregătite să asigure condiții de igienă elementare. Le înțeleg îngrijorarea și îi asigur că, după 27 septembrie, din poziția de primar al municipiului Bistrița, voi asigura toate condițiile de sănătate și siguranță în școli, inclusiv măști pentru elevi și cadre didactice”, a declarat Ionuț Simionca.

Potrivit candidatului, sănătatea și educația copiilor este cea mai importantă, motiv pentru care autoritățile locale trebuie să se implice în pentru a asigura bune condiții pentru desfășurarea procesului de învățământ

În loc să irosim banii publici pe lucruri inutile în orașul nostru, mai bine folosim acele fonduri pentru a ne proteja copiii în fața pandemiei de coronavirus. Nimic nu este mai important decât sănătatea și educația copiilor noștri”, a adăugat Simionca. (PE)

0 notes
60 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *