Ionuț Simionca, în Sărata: Primăria Bistrița nu este capabilă să garanteze oamenilor nici accesul la utilități, nici siguranța publică!

 -  -  1941Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a vizitat localitatea Sărata, prilej cu care a aflat cu ce probleme se confruntă locuitorii din această zonă. (PE)

Am vizitat ieri cartierul Sărata. Problemele pe care mi le-au semnalat locuitorii acestei zone sunt specifice cartierelor de la periferia Bistriței: lipsa asfaltului, a alimentării cu apă potabilă, a canalizării. La acestea se adaugă furturile frecvente din gospodării și tuburarea ordinii publice. Primăria nu este capabilă să garanteze oamenilor nici accesul la utilități, nici siguranța publică”, a precizat Ionuț Simionca.

Dacă va reuși să obțină un mandat de primar, candidatul PMP Bistrița-Năsăud dă asigurări că localitățile componente ale municipiului Bistrița vor fi tratate cu prioritate.

După ce bistrițenii mă vor investi cu încrederea lor în funcția de primar, toate cartierele Bistriței vor fi tratate egal și toate vor avea condiții de viață demne de secolul în care trăim. Siguranța și bunăstarea bistrițenilor vor fi prioritățile mele la Primărie”, a adăugat Simionca.

1 notes
66 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca, în Sărata: Primăria Bistrița nu este capabilă să garanteze oamenilor nici accesul la utilități, nici siguranța publică!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net