Ionuț Simionca, în vizită în zona industrială a orașului. Care sunt nemulțumirile bistrițenilor ce își desfășoară activitatea aici

 -  -  990Candidatul PMP Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a efectuat o vizită în zona industrială a orașului, unde a purtat discuții atât cu angajatorii care au afaceri pe platformă, cât și cu angajații acestora. Cu această ocazie, Ionuț Simionca a aflat care sunt nemulțumirile bistrițenilor din această zonă.

Am fost în zona industrială a Municipiului Bistrița, unde am întâlnit mulți oameni care susțin candidatura mea la primărie. Îi apreciez pe angajații de pe platformă, dar și pe antreprenorii bistrițeni care încearcă să își mențină angajații, în ciuda crizei care ne afectează pe toți. Patronii bistrițeni sunt profund nemulțumiți de așa-zisele măsuri de sprijin anunțate de guvern și susțin că IMM Invest este un program nefuncțional, o mare gogoașă electorală”, a spus Ionuț Simionca.

În aceste condiții, deputatul bistrițean a afirmat că dacă va reuși să câștige un mandat de primar al municipiului Bistrița va fi un partener al companiilor bistrițene.

”Pentru mine, dezvoltarea firmelor cu capital autohton este principalul motor al dezvoltării Municipiului Bistrița. După ce voi fi ales primar, voi fi principalul partener al firmelor bistrițene și voi face tot ce îmi stă în putere să le ajut să își revină după criză și să prospere”, a mai spus Simionca.

0 notes
115 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *