Ionuț Simionca, în vizită pe platforma industrială! Dacă intră de PRIMAR, Simionca promite o administrație prietenoasă cu mediul de afaceri!

 -  -  1944Ionuț Simionca e candidat pentru funcția de primar și în campania electorală vizitează cartierele Bistriței și fabricile din municipiu pentru a identifica principalele probleme cu care se confruntă cetățenii!

Ionuț Simionca își prezintă programul electoral de dezvoltare a administrației locale!

“Am fost pe platforma industrială și am vorbit cu bistrițeni care se confruntă cu un spectru larg de probleme, de la cele de infrastructură sau transport în comun, până la curățenie. O altă chestiune care mi-a fost semnalată e cea a competiției neloiale pe care statul o face firmelor private din perspectiva salariilor.

După ce bistrițenii mă vor investi, în 27 septembrie, cu încrederea lor pentru funcția de primar, Bistrița va avea o administrație prietenoasă cu cetățenii, dar și cu mediul de afaceri.

Putem obține venituri mai mari pentru bistrițeni prin atragerea de investitori, prin susţinerea activă a antreprenoriatului şi a ramurilor economice cu potenţial ridicat.” – susține Ionuț Simionca.

1 notes
69 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca, în vizită pe platforma industrială! Dacă intră de PRIMAR, Simionca promite o administrație prietenoasă cu mediul de afaceri!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *