Ionuț Simionca, în zona industrială: Soluții la problemele de infrastructură ale municipiului

 -  -  973

Candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a ajuns și în zona industrială a orașului, unde a aflat mulți dintre bistrițenii care muncesc pe platforma industrială susțin proiectele propuse de el la problemele de infrastructură ale municipiului. (PE)

”Am avut astăzi plăcerea să stau de vorbă cu bistrițeni de pe platforma industrială și să le prezint soluțiile pe care le voi pune în aplicare după 27 septembrie, în calitate de primar, la problemele de infrastructură ale municipiului. Am întrunit o largă susținere pentru construcția de parcări semiîngropate și supraetajate, pentru trenul urban, pentru park&ride, pentru extinderea și modernizarea transportului în comun, pentru construcția de piste de biciclete care să le permită bistrițenilor să meargă cu bicicleta la treabă”, a precizat Ionuț Simionca.

În opinia candidatului PMP, soluții pentru îmbunătățirea calității vieții bistrițenilor există.

Soluții pentru îmbunătățirea calității vieții bistrițenilor există, lipsește doar un Primar cu viziune care să ducă Bistrița la același nivel cu alte capitale de județ din Ardeal. Vă sunt recunoscător pentru sprijin și vă asigur că, pentru a rezolva problemele dumneavoastră, voi fi cel mai serios și mai muncitor primar al Bistriței”, a adăugat Simionca.

0 notes
98 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *