Ionuț Simionca: ”Mă număr printre cei care vor pune umărul la reconstrucția PMP”

 -  -  41068


Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, spune că, deși nu a obținut un nou mandat de deputat, va continua să rămână alături de PMP și va munci pentru reconstrucția formațiunii politice.

Chiar dacă ne-am oprit la un scor incredibil de apropiat de prag, PMP nu a intrat în Parlament. Cu toate că organizația PMP Bistrița-Năsăud este prima la nivel național, PMP nu a reușit să treacă pragul. (…) Am încredere că PMP va renaște. Am încredere că noi avem capacitatea de a reface și reconstrui partidul”, a spus Simionca într-o conferință de presă.

Potrivit liderului PMP Bistrița-Năsăud, partidul din care face parte va intra în perioada următoare întră într-o nouă etapă, de reconstrucție.

”Este foarte important ca persoanele care își doresc să facă parte din PMP să realizeze că politica se schimbă, la fel și felul de a face politică, iar votul cetățeanului se dă pe proiecte credibile. Cred că următoarea etapă de reconstrucție a PMp va aduce în față o echipă ce oameni tineri, de oameni capabili să readucă PMP în Parlament. Mă număr printre cei care vor pune umărul la reconstrucția PMP. Sunt unul dintre cei care vor munci pentru a readuce PMP în Parlament. În martie 2021 vom avea un congres de alegeri la nivel național, se va alege o nouă echipă de conducere, se va prezenta un nou proiect politic, se va prezenta doctrina clară și linia pe care vom merge în viitor”, a mai spus Simionca.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud este convins că partidul va renaște.

”Sunt sigur că, alături de colegii mei din toată țara, vom reuși să relansăm partidul, cu atât mai mult cu cât suntem a treia forță la nivel național din perspectiva numărului de aleși locali. Avem peste 2.700 de aleși locali la nivel național. Cred că PMP va renaște și se va duce unde este locul, pentru că este un partid în care sunt foarte mulți oameni serioși și capabili, care pot să facă performanță politică”, a mai adăugat sursa citată.

4 notes
193 views
bookmark icon

3 thoughts on “Ionuț Simionca: ”Mă număr printre cei care vor pune umărul la reconstrucția PMP”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *