Ionuț Simionca: ”Nu exclud opțiunea de a renunța la Parlament”

 -  -  11193


Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, nu exclude posibilitatea de a renunța la o funcție în Parlamentul României în schimbul unei funcții în administrația publică din Bistrița-Năsăud.

Ionuț Simionca este primul pe lista PMP Bistrița-Năsăud pentru Consiliul Județean, fiindu-i atribuit un mandat de consilier județean. În aceste condiții, liderul PMP Bistrița-Năsăud are toate şansele să devină vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, întrucât nici Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud și nici Partidul Național Liberal nu pot forma majoritate, în aceste condiții fiind necesare negocieri.

”După ce facem negocierile, în forurile statutare ale partidului, vom lua o hotărâre. Votul va fi dat şi pentru majorităţi, şi pentru viceprimar, şi pentru vicepreşedinte, pentru tot. Nu exclud nici opţiunea de a renunţa la Parlament”, a declarat Ionuț Simionca într-o conferință de presă.

Următorii pe lista PMP pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud sunt Ioan Cârcu, Augustin Filipoiu, Vasile Lucian Pintea, Dorel Oltean, Silvia Galben, Ovidiu Moldovan.      

1 notes
318 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca: ”Nu exclud opțiunea de a renunța la Parlament”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *