Ionuț Simionca (PMP): ”Am fost împotriva începerii discuțiilor cu PNL pentru fuziune în acest moment”

 -  -  1047


Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, nu este de acord cu decizia Consiliului Naţional al PMP de a continua discuţiile cu PNL privind un proiect politic comun şi afirmă că a propus amânarea luării unei astfel de decizii.

Sâmbătă, în cadrul Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară, am propus conducerii partidului să amânam decizia de a numi o echipă de negocieri cu PNL și de a lua o hotărâre privind direcția PMP pentru a avea posibilitatea ca fiecare organizație județeană să se pronunțe pe aceste teme. În același timp, dacă majoritatea organizațiilor vor decide să se înceapă discuții cu PNL, aș fi vrut ca la aceste negocieri să participe organizațiile, care au obținut cele mai bune rezultate în alegeri! Am fost împotriva începerii discuțiilor cu PNL pentru fuziune în acest moment. Pentru mine, echipa PMP Bistrița-Năsăud și susținătorii noștri au fost și vor rămâne pe primul loc!”, a precizat Ionuț Simionca.

Consiliul Naţional al PMP a decis, sâmbătă, continuarea discuţiilor cu PNL privind un proiect politic comun şi a desemnat o echipă de negociere în acest sens.

0 notes
172 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *