Politic

Ionuț Simionca (PMP): ”Cer ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, să transfere construcția variantei ocolitoare a municipiului Bistrița către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”

 -  - 


Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, îi cere ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, să transfere construcția variantei ocolitoare a municipiului Bistrița, parte integrantă a Autostrăzii Nordului, către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

În același timp, liderul PMP Bistrița-Năsăud, îi solicită și președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, să pregătească, în baza studiului de fezabilitate care va fi gata în curând, licitația pentru execuția șoselei de centură a Bistriței.

Ne dorim ca acest obiectiv să fie realizat într-un timp cât mai scurt și la cele mai bune standarde de calitate”, a scris pe Facebook Ionuț Simionca.

El a adăugat: ”În condițiile în care studiile de fezabilitate pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Nordului (Lotul 1 – Satu Mare – Oar; Lotul – Bistrița – Vatra Dornei; Lotul – Vatra Dornei – Suceava) se vor finaliza în acest an, transferul către autoritățile publice locale a execuției unor tronsoane din aceste loturi nu ar face decât să accelereze construcția autostrăzii pe care ne-o dorim atât de mult. Potrivit Legii pentru construirea Autostrăzii Nordului, lege pe care am inițiat-o și care a fost promulgată de Președintele României în 21 noiembrie 2020, obiectivul de investiții care va aduce bunăstare în Bistrița-Năsăud și în județele din Nordul României trebuie să fie finalizat până în 2024”.

330 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca (PMP): ”Cer ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, să transfere construcția variantei ocolitoare a municipiului Bistrița către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.