Ionuț Simionca (PMP): ”Cer Primăriei Bistrița să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu!”

 -  -  11001


Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, solicită Primăriei municipiului Bistrița să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu.

”Astăzi, în comisiile de specialitate ale Consiliului Local Bistrița, se dezbate un proiect de hotărâre inițiat de primarul Turc privind contractarea unui împrumut în valoare de 100 de milioane de lei pentru realizarea de investiții publice de interes local. Banii ar urma să fie folosiți pentru modernizarea de creșe, școli, drumuri și achiziționarea a două baze sportive, Mecanica și IPROEB. PMP susține accesarea acestui împrumut pentru dezvoltarea comunității locale, însă considerăm că investiția în baze sportive ar trebui să se facă în funcție de priorități”, a declarat liderul PMP Bistrița-Năsăud.

Astfel, Ionuț Simionca completează că, în opinia sa, prioritatea numărul unu de investiții în baze sportive ar trebui să fie Stadionul Jean Pădureanu, care se află într-o locație centrală, de interes, obiectiv de care și astăzi se bucură mulți bistrițeni. Din acest motiv, PMP solicită Primăriei Bistrița să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu.

În acest sens, Primăria ar trebui să înceapă imediat demersuri către executorul judecătoresc care este responsabil de vânzarea acestui obiectiv. Vorbim de un moment important în dezvoltarea orașului nostru, în care primarul Turc trebuie să lase orgoliile la o parte și să facă ce e bine pentru bistrițeni. Nimeni nu vrea să fie obligat să meargă la marginea orașului să facă sport când Stadionul Jean Pădureanu este atât de aproape de noi toți. În consecință, cerem ca, din acest împrumut, să fie achiziționat cu prioritate Stadionul Jean Pădureanu, fără a ne împotrivii achiziției celorlalte două baze sportive. Consilierii PMP vor face demersuri comune împreună cu toți ceilalți consilieri care își doresc ca Stadionul Jean Pădureanu să rămână al nostru, al bistrițenilor, de care să ne putem bucura împreună, așa cum a făcut-o generația care l-a construit”, a încheiat Simionca.

1 notes
126 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca (PMP): ”Cer Primăriei Bistrița să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *