Ionuț Simionca (PMP): ”Depunerea mandatului de către premierul desemnat, Nicolae Ciucă, este o acțiune care prelungește criza politică și blochează accesarea banilor din PNRR”

 -  -  31035


Depunerea mandatului de către premierul desemnat, Nicolae Ciucă, este o acțiune care prelungește criza politică și blochează accesarea banilor din PNRR, este de părere președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

În opinia liderului PMP Bistrița-Năsăud, PNL va face majoritate cu PSD și vor susține un guvern comun.

”PSD e pregătit să intre la guvernare, chiar dacă pretinde că se lasă convins mai greu, de dragul electoratului. Am spus săptămâna trecută, PNL va face o majoritate cu PSD și vor susține un guvern comun. Rămâne de văzut dacă președintele Klaus Iohannis renunță la domnul Ciucă pentru funcția de prim-ministru și vine cu o nouă propunere, dar și câte și ce ministere ia PSD! Eu mi-aș dori ca viitorul ministru al Transporturilor să soluționeze problema șoselei de centură, parte integrantă din proiectului Autostrăzii Nordului, un obiectiv neglijat de PNL! Cel mai probabil, viitorul președinte al Senatului va fi Florin Cîțu, iar cel al Camerei Deputaților va fi Marcel Ciolacu”, a scris pe Facebook Ionuț Simionca.

Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, marţi, flexibilizarea mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlament, precum şi echipa de negociere.

Din echipa de negociere fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general al formaţiunii, Dan Vîlceanu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi – Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur.

Cîţu a subliniat că la negocieri se va merge cu propunerea ca premierul să fie de la PNL.

3 notes
160 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca (PMP): ”Depunerea mandatului de către premierul desemnat, Nicolae Ciucă, este o acțiune care prelungește criza politică și blochează accesarea banilor din PNRR”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *