Ionuț Simionca (PMP): ”Guvernul Cioloș nu va trece și aici se termină jocul USR!”

 -  -  11035


Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seara, că a decis să-l desemneze pe Dacian Cioloş candidat pentru funcţia de prim-ministru. Însă, deși șeful statului a făcut această nominalizare, președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, crede că Guvernul Cioloș nu va trece. 

”Marț tehnic sau șah Mat! Cum vreți dumneavoastră să-i ziceți! Asta a primit domnul Dacian Julien Cioloș și USR de la împărăție. Asta se întâmplă când mimezi că vrei să guvernezi și mergi la cacealma sau, vorba aia, când te îndrepți împotriva vântului! Guvernul Cioloș nu va trece și aici se termină jocul USR! Au fost lacomi la început și au crezut că guvernarea este o glumă! PNL-iștii au fost șmecheri și au mers la fentă. Câștigătorii sunt cei din urmă, care au sprijinul împăratului. Problema majoră e ca jocul lor ne afectează pe toți în viitor, la fel și prelungirea crizei politice”, a scris pe Facebook Ionuţ Simionca.

În ceea ce privește desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat pentru funcţia de prim-ministru, președintele Klaus Iohannis a luat această decizie după ce a purtat discuții cu cu partidele şi formaţiunile parlamentare.

Formaţiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, aşa cum reprezentanţii acestor formaţiuni le-au prezentat şi opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reţinut una pe care o voi şi pune în practică, şi anume am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloş”, a spus Iohannis.

1 notes
160 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca (PMP): ”Guvernul Cioloș nu va trece și aici se termină jocul USR!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *