Ionuț Simionca (PMP): Iohannis, pentru PNL ciumă, pentru PSD mumă

”Din 2014 și până în prezent, preşedintele dat de PNL a desemnat mai mulţi premieri PSD decât Ion Iliescu”, spune liderul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, secretar general al partidului.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ionuț Simionca afirmă: ”Iohannis, pentru PNL ciumă, pentru PSD mumă! sau Iliescu ar trebui să fie invidios pe Klaus Iohannis. Nici măcar PSD nu a reuşit perfomanţa de a-şi susţine atât de bine interesele cum a făcut-o Klaus Iohannis pentru ei. Din 2014 în prezent, preşedintele dat de PNL a desemnat mai mulţi premieri PSD decât Iliescu. După ce au câştigat alegerile înjurându-se reciproc, astăzi fac front comun pentru protejarea pensiilor speciale, a angajărilor tuturor pilelor şi pentru împărţirea posturilor de la rotativă”.

În opinia liderului PMP Bistrița-Năsăud, ”singura şansă a României de a scăpa de PSD şi PNL este o dreaptă unită, modernă și puternică, care să aibă ca ţel comun eliminarea pesedismului clientelar, a sinecurilor şi a căpuşelor de partid!

Dreapta aduce schimbarea pentru România”, este de părere Simionca.

Check Also

Lorand Toth (USR): Prin măsurile fiscal-bugetare anunțate, Guvernul PSD și PNL nu face altceva decât să dea în toți care lucrează în privat

Președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth, anunță că formațiunea politică din care face parte va sesiza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.