Ionuț Simionca (PMP): ”Nu există criză pentru PSD şi PNL, ci doar pentru români!”

 -  - 


Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, afirmă, într-o postare de pe rețea de socializare, că ”nu există criză pentru PSD şi PNL, ci doar pentru români”.

Pentru majorarea pensiilor, PSD şi PNL se ceartă public de câteva luni. Pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, consensul a fost instant şi unanim, aşa cum arată votul de ieri de la Senat. În timp ce pensionarii aşteaptă în faţa televizorului să vadă la ce procente se înţeleg PSD cu PNL, armonie politică – fără excepţie – a existat pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, majorarea salariilor bugetarilor şi continuarea angajărilor în sistemul public”, a precizat Simionca.

Secretarul general al PMP a adăugat: ”PMP le cere membrilor Guvernului şi Parlamentului să iasă printre români, să le explice faţă în faţă, cum pentru populaţie nu s-au găsit decât măsuri de compensare cu 25 bani la litru de combustibil, vouchere de 4 lei pe zi, majorări ale pensiilor care nu acoperă decât jumătate din inflaţie şi plafonarea preţurilor la energie doar în anumite condiţii. „Domnilor” guvernanţi, ne-a ajuns cuţitul la os! Cu ce ajutaţi românii care, în plină iarnă, vor sta în frig pentru că nu îşi vor permite plata facturilor? Din birourile de la Parlament şi de la Guvern cum se simte criza?”.

Loading

bookmark icon