Ionuț Simionca: PMP se poate impune în prim-planul scenei politice româneşti la alegerile de peste doi ani

Secretarul general al PMP, Ionuț Simionca, este de părere că partidul din care face parte se poate impune în prim-planul scenei politice româneşti la alegerile din anul 2024. 

Prezent la Liga Aleşilor Locali, acesta a precizat că ”PMP nu a murit, iar cei peste 1.500 de aleși locali ai partidului sunt dovada vie că PMP trăieşte”.

”PMP n-a murit, doar puţin s-a odihnit! Aşa cum am spus în discursul meu de la Liga Aleşilor Locali ai Partidului Mişcarea Populară, sunt mândru să fiu secretarul general al acestei formaţiuni politice pe care eu o consider cel mai important partid de dreapta din România. Cei peste 1.500 de aleşi locali (primari, viceprimari, vicepreşedinţi de consilii judeţene, consilieri locali şi judeţeni) adunaţi la Bucureşti sunt dovada vie că PMP trăieşte şi este mai puternic ca niciodată. În partid, sunt oameni serioşi, sunt oameni educaţi, sunt oameni cu viziune, sunt oameni disciplinaţi. Aleşii noştri locali ne fac mândri şi ne oferă baza pentru ca, în 2024, anul astral în care vor avea loc alegeri locale, europarlamentare, legislative şi prezidenţiale, să reuşim să ne atingem obiectivele şi PMP să revină acolo unde ne dorim cu toţii. Când stai drept, când stai onest, când munceşti pentru crezul tău şi pentru binele comun, poţi să reuşeşti. Iar eu cred că Partidul Mişcarea Populară este astăzi foarte bine poziţionat pentru a se impune în prim-planul scenei politice româneşti la alegerile de peste doi ani”, a spus Simionca.

Liderul PMP Bistrița-Năsăud a adăugat: ”Sunt bucuros că acest eveniment a transmis un mesaj de forţă atât în plan public, cât şi la nivelul activului de partid. Avem determinare, avem o strategie, avem aliaţi de drum şi vom reuşi. Sunt recunoscător colegilor mei din Organizaţia Bistriţa – Năsăud pentru eforturile şi susţinerea lor. Sunt una dintre cele mai frumoase şi puternice organizaţii din ţară şi sunt convins că vor confirma asta în 2024. Îi urez mult succes preşedintelui ales al Ligii Aleşilor Locali ai PMP, domnul Marian Andronache (preşedinte PMP Suceava), care a propus un adevărat program de guvernare locală care, pus în aplicare, ar îmbunătăţi mult situaţia comunităţilor locale din România”.