Ionuț Simionca (PMP): ”Susțin digitalizarea instituțiilor statului şi centralizarea informaţiilor într-o bază de date comună”

 -  -  911


Digitalizarea instituțiilor publice și asigurarea transparenței în administrație sunt două obiective importante pentru care candidatul PMP Ionuț Simionca spune că va lupta dacă va obține un nou mandat de deputat în Parlamentul României. (PE)

Am inițiat un proiect de lege pentru publicarea, pe site-urile Primăriilor, a tuturor informațiilor de interes public, inclusiv a celor despre achiziții, contracte și salarii. Voi munci pentru aprobarea acestui proiect. Susțin extinderea, la nivelul fiecărei Primării, a proiectul de plăți online ale tuturor taxelor și impozitelor prin programul www.ghiseul.ro. Voi solicita simplificarea procedurilor pentru obţinerea semnăturii electronice și decontarea de stat a înregistrării primei semnături electronice. Susțin digitalizarea instituțiilor statului şi centralizarea informaţiilor într-o bază de date comună tuturor instituţiilor publice pentru creșterea eficienței și reducerea birocrației”, a declarat Ionuț Simionca.

0 notes
36 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *