Ionuț Simionca (PMP) va înființa Asociația Autostrada Nordului

 -  -  11049


Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, va înființa Asociația Autostrada Nordului – o organizație non-guvernamentală prin care își propune să monitorizeze evoluția acestui proiect important de infrastructură rutieră.

Fostul deputat de Bistrița-Năsăud este de părere că acest obiectiv de investiții va aduce beneficii ”extraordinare” județului, motiv pentru care spune va ”lupta” în continuare pentru realizarea lui.

Autostrada Nordului este proiectul meu de suflet. Nu am abandonat acest proiect și voi lupta în continuare pentru implementarea lui. În acest sens, voi constitui Asociația Autostrada Nordului. În Regiunea de Nord a României, din perspectiva infrastructurii, acesta este cel mai important proiect legislativ care a trecut prin Parlamentul României și acest obiectiv va aduce beneficii extraordinare județului nostru. Așadar, consider că trebuie să lupt în continuare pentru dezvoltarea județului. Am văzut că niciunul dintre actualii aleși locali și parlamentari nu au menționat după alegeri că ar fi o prioritate Autostrada Nordului. Eu consider că o asociație a Autostrăzii Nordului este un lucru pe care eu pot să îl fac pentru a mă asigura că acest obiectiv se va construi”, a explicat Simionca.

Președintele PMP Bistrița spune că a ales să pună bazele acestei organizații non-guvernamentale pentru a monitoriza tot ce înseamnă punerea în practică a proiectului privind construcția Autostrăzii Nordului.

Îmi propun să lupt pentru acest obiectiv împreună cu miile de bistrițeni care l-au susținut prin semnătura lor. Vrem să îl vedem implementat și să vedem realizată și centura ocolitoare a municipiului Bistrița, parte integrantă din acest obiectiv măreț. Voi face toate demersurile necesare către Guvern, către autoritățile locale și parlamentarii din acest județ și nu numai, ci și către cei din celelalte județe pe unde trece acest obiectiv de investiții. Voi organiza dezbateri și conferințe în fiecare județ și voi căuta oameni care își doresc să ia parte la acest demers. Vom monitoriza tot ce înseamnă licitații, mod de lucru și felul în care se prioritizează aceste lucrări. Nu avem timp să așteptăm zeci de ani pentru a face niște licitații și a construi acest obiectiv. Legea spune clar că în 4 ani trebuie făcut”, a adăugat sursa citată.

Fostul deputat s-a arătat dezamăgit de actualii parlamentari și spune că, deși aceștia știu cât este de important proiectul privind construcția Autostrăzii Nordului, nu își arată interesul pentru acest obiectiv.

De aceea este importantă această asociație, mai ales în condițiile în care 2,7 milioane de locuitori sunt dependenți de această autostradă. (…) Sper că asociația va avea reprezentanți în toate județe tranzitate de Autostrada Nordului”, a încheiat Simionca.

Ionuț Simionca este inițiatorul proiectului privind construcția Autostrăzii Nordului, care a fost aprobat de Parlamentul României și a devenit lege, fiind promulgată de președintele Klaus Iohannis.

1 notes
174 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca (PMP) va înființa Asociația Autostrada Nordului

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *