Ionuţ Simionca propune revitalizarea Centrului Istoric al oraşului şi susţinerea producătorilor locali

 -  -  940Produsele tradiţionale, care ne definesc și care ne diferențiază în raport cu alte comunități, trebuie promovate la nivel regional şi naţional, spune candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca. (PE)

“M-am întâlnit astăzi cu bistrițenii care expun și comercializează produse tradiționale în zona Bisericii Evanghelice. Este vorba de produse care încorporează tradiții, valori locale, experiențe moștenite de mai multe generații, care ne definesc și care ne diferențiază în raport cu alte comunități”, a precizat Ionuţ Simionca.

Candidatul PMP propune promovarea acestor produse tradiţionale şi, în plus, vine cu ideea de a revitaliza Centrul Vechi al Bistriţei.

“După 27 septembrie, în calitate de Primar al Bistriței, îi voi susține cu toată convingerea pe acești bistrițeni harnici și voi promova produsele noastre tradiționale la nivel regional și național. În plus voi revitaliza Centrul Vechi al orașului pentru a-l face mai prietenos și mai primitor pentru bistrițeni și turiști”, a mai adăugat Simionca.

0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *