Candidatul de primar, Ionuț Simionca se bagă pe cartierele IGNORATE de administrația PSD: Ghinda și Slătinița! “Este inacceptabil ca, în secolul XXI, locuitorii unei capitale de județ să nu aibă acces la apă, canal și asfalt!”

 -  -  11197Deputatul Ionuț Simionca a vizitat 2 cartiere ale Bistriței: Ghinda și Slătinița! Candidat la Primăria Bistița, Ionuț Simionca a discutat cu locuitorii acestor cartier și a identificat principalele probleme:

– starea proastă a drumurilor

– lipsa rețelelor de apă

– lipsa rețelelor de canalizare.

“Am vizitat astăzi cartierele Ghinda și Slătinița, cele mai vitregite zone ale Bistriței. În Ghinda, oamenii s-au plâns, pe bună dreptate, de lipsa canalizării și de starea proastă a drumurilor, iar în Slătinița de lipsa alimentării cu apă și a canalizării, de absența unui loc amenajat în care tinerii să își petreacă timpul liber.

Planul meu pentru Bistrița cuprinde soluții de rezolvare a problemelor de infrastructură. Este inacceptabil ca, în secolul XXI, locuitorii unei capitale de județ să nu aibă acces la apă, canal și asfalt.” – a declarat Ionuț Simionca

Campanie cu succes, pe cartiere: 2 tineri intră-n PMP, alături de Ionuț Simionca!


“Doi dintre tinerii pe care i-am întâlnit astăzi, care au împlinit de curând 18 ani, și-au exprimat dorința de a se înscrie în PMP și de a se implica activ în politică pentru a schimba condițiile de viață din cartierul lor. Le urez bun venit și am convingerea că împreună putem schimba Bistrița. – a completat Ionuț Simionca, canidatul PMP la Primăria Bistrița.”

În această campanie, Ionuț Simionca va fi prezent în toate cartierele Bistriței pentru a discuta principalele probleme cu care se confruntă locuitorii. canidatul pentru funcția de primar declară că are un PROGRAM de dezvoltare a Bistriței pe care-l va expune în cel mai scurt timp…

Ionuț Simionca este cel mai tânăr candidat la Primăria Bistrița (37 ani) și este unul din cei mai activi parlamentari din țară.

1 notes
322 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *