Ionuț Simionca se ia la TRÂNTĂ cu partidele mari! Vezi de ce NU face Alianță cu PNL-ul!

 -  -  41101Ionuț Simionca va candida pentru funcția de primar al Bistriței din partea PMP. La nivel local, deocamdată NU s-a realizat o Alianță de Dreapta, iar Ionuț Simionca explică de ce.

PNL-ul a refuzat un sondaj de opinie și a vrut ca partidul cel mai mare să aibă candidat-UNIC! De-asta NU s-au înțeles!

“Noi am avut mai multe discuții în ceea ce privește o Alianță pe partea dreaptă, o Alianță pentru Bistrița. Din păcate se pare că orgoliile politice ale partidelor mari, și mă refer la PNL, nu ajută la această Alianță. Să vă spun de ce. Eu am propus ca această Alianță să se facă cu toți competitorii politici, toți cei care își doresc să candideze să intre într-un sondaj comun și din acest sondaj comun să alegem candidatul UNIC pentru Primăria Bistrița, cel mai bine cotat: omul care este susținut de bistrițeni. În spatele acestui candidat să se alinieze toți ceilalți competitori politici care doresc într-adevăr schimbarea în Municipiul Bistrița.

Am avut și o discuție cu Societatea Civilă, ne-am întâlnit cu domnul Chereji, la invitația domnului Bojor. Au fost cei de la USR-PLUS, de la PNL, domnul de la Verzi, domnul Ciobănică. Cu toții au fost de acord să facem un sondaj independent, să-l plătim din fonduri proprii cu toții. Pentru că vrem să ne asigurăm că este un sondaj corect. Singurul partid  care NU au dorit acest sondaj a fost PNL-ul, spunând că ei au deja un sondaj, că NU mai este timp pentru sondare și că, candidatul UNIC ar trebui să reprezinte cel mai mare partid politic.

La alegerile locale eu consider că vorbim despre om. Dacă la parlamentare se votează partidul, la europarlamentare se votează partidul, la locale se votează primarul, se votează omul. Omul care a reușit să facă ceva-n viață, care reprezintă majoritatea cetățenilor și care are potențial să facă diferența…

Problemele Bistriței sunt nenumărate, începând de la infrastructură, mizerie, corupție în Primărie. Toate aceste probleme trebuie rezolvate cu  o echipă de oameni noi, care au viziune și care își doresc să trăiască într-un oraș dezvoltat.”- a declarat Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca este candidatul pentru funcția de PRIMAR al Bistriței și astăzi și-a prezentat echipa de consilieri locali cu care va intra-n campania electorală.

Citiți și:

4 notes
226 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca se ia la TRÂNTĂ cu partidele mari! Vezi de ce NU face Alianță cu PNL-ul!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *