Ionuț Simionca și-a depus candidatura de PRIMAR! Se bate cu RECHINII din politică: “cetățenii sunt nemulțumiți de PSD și PNL. Vor primi un vot de blam!”

 -  -  1032

Deputatul Ionuț Simionca și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de PRIMAR al Municipiului Bistrița! Cu această ocazie, liderul PMP a transmis un mesaj dur către partidele tradiționale: PSD și PNL, care, în opinia sa,  se ascund sub diferite alianțe, cu scopul de a păcăli electoratul.

Ionuț Simionca ARUNCĂ săgeți către PNL și PSD: 

Mi-am depus candidatura pentru funcția de PRIMAR al municipiului Bistrița! Suntem o echipă de oameni tineri, am plecat cam toți la drum în aceeași perioadă. Ne-am bazat pe oameni noi, tineri în politică, care NU au fost compromiși, care își doresc o schimbare reală a administrație locale și județene.. Cred că suntem suficient de experimentați, avem energie, suntem de bună credință și mergem cu inima  pentru orașul nostru, pentru județul nostru.

Din județ și din municipiu am aflat că cetățenii sunt nemulțumiți de cele 2  partide tradiționale: PSD și PNL. Vedem că NU mai au curaj să candideze sub logo-ul propriu, candidează sub semnul electoral al unei Alianțe sau a altei alianțe pentru că știu că vor  primi un vot de blam.

Mergem înainte cu prioritățile pentru municipiul Bistrița. După ce câștigăm, înlăturăm corupția din Primărie, începem cu infrasturctura, cu parcările… Bistrița are multe-multe probleme. Școlile nu sunt renovate, clădirile nu sunt modernizate.

Bistrițenii cu care mă întâlnesc în fiecare zi îmi spun supărările și nemulțumirile și  își doresc să schimbe actuala clasă politică. Mesajul e foarte clar: reușim să schimbăm orașul Bistrița împreună și  fac un apel către toți cetățenii care-și doresc într-adevăr schimbarea în municipiul reședință de județ, să vină alături de mine.” – transmis Ionuț Simionca.

0 notes
157 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *