Ultimele noutati

Ionuț Simionca și-a deschis birou parlamentar pe Gheorghe Șincai, FIX pe strada PSD-ului! De ce l-a dat pe Crețu în judecată?

Deputatul PMP Ionuț Simionca și-a inaugurat astăzi biroul parlamentar de pe strada Gheorghe Șincai nr.2. Cu această ocazie, Simionca a susținut o conferință de presă în care a prezentat viitoarele sale inițiative legislative cu privire la scăderea impozitului pentru mașinile cu motor peste 2.000 cmc, dar a amintit și de un proiect la care lucrează, legat de asistații sociali.

 

 

 

 

 

 

 

7 luni a durat până a primit autorizațiile necesare pentru sediu peste drum de PSD! 

Biroul parlamentarului PMP se află în fostul sediu al Băncii Transilvania, în clădirea de lângă Direcția Patrimoniu. Deputatul s-a declarat nemulțumit de modul în care Primăria Bistrița a tergiversat autorizarea lucrărilor și susține că a durat 7 luni până a primit autorizațiile necesare. Ionuț Simionca a fost hărțuit de oamenii primarului Crețu, care i-ar fi solicitat diriginte de șantier pentru amplasarea unui banner.

Ionuț Simionca NU a primit aviz pentru amplasarea unui mash 3 D care ar fi mascat etajul unu care este în paragină, în urma lucrărilor care au afectat imobilul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ionuț Simionca a câștigat procesele cu Primăria Bistrița pentru corturile din campanie! Îi cere primarului DAUNE morale!

 

“Partidul Mișcarea Populară a câștigat 3 procese pentru corturile amplasate în campania electorală. Intenționez să merg în instanță pentru că NU e normal să-ți faci legea proprie și să NU respecți legea Statului, să abuzezi de funcția și de calitate de primar pentru că ai un contracandidat politic care pe bună dreptate și-a făcut lucrurile bine. Dacă NU ai vrut să-l lași, trebuia să NU-i dai autorizație, NU după ce i-ai dat autorizația, să-l amendezi! Mă bucur că avocații noștri au câștigat aceste procese și urmează să intentăm un proces de despăgubiri pentru că s-au pierdut voturi s-au pierdut materiale…. acele materiale le-am pierdut din bănuții noștri.” – a declarat Ionuț Simionca.

 

 

La sediul de pe Șincai nr. 2, deputatul Ionuț Simionca va susține audiențe periodice !
Comentarii

 • Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionati
  care doresc sa lucreze pe Internet, part-time sau
  ca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur.
  Garantam prin contract plata salariului. Metode de
  lucru si dovezi de seriozitate dupa primirea
  codului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima
  ! Detalii numai la email
  pacurarucostica1963@gmail com

 • Balan Marius - contribuabil

  D le DEPUTAT. Va sugerez sa actionati in judecata Primaria pt. amplasarea ilegala fara AUTORIZATIE si avize pe domeniul public a unei constructii numita PUSCARIA VEVERITELOR. Informatia am primit-o noi cititorii tocmai de la Insp. in Constructii. Astfel partida se va incheia cu scorul de 2 la 1. Administratia trebuie sa inteleaga ca nu este mai presus de lege.

Caricatură

Ziar de Bistrita