Ionuț Simionca: ”Sunt singurul parlamentar de Bistrița-Năsăud care a făcut din corectarea nedreptății legate de pensii o prioritate politică”

 -  -  1234


Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, spune că e singurul parlamentar din județ care a stat în stradă mai mult de 100 de zile și le-a cerut bistrițenilor să îl ajute să își elimine propria pensie specială, rezultată în urma mandatului de parlamentar.

Sunt singurul parlamentar de Bistrița-Năsăud care a făcut din corectarea nedreptății legate de pensii o prioritate politică. E îmbucurător să văd acum cum toți parlamentarii din județ, fie ei PNL, USR, PSD, sunt susținători ai acestui proiect pe care unii l-au ținut în sertar vreme de trei ani, pe care alții nici nu au vrut să își pună semnătura, copiindu-l mai apoi”, spune Ionuț Simionca.

”În cazul duplicitarilor PSD, Daniel Suciu și restul, aflați în subordinea baronului local Radu Moldovan, care mă catalogau drept populist deoarece susțineam acest proiect legislativ, avem de-a face și cu o recunoaștere implicită a faptului că guvernele lor (Ponta, Grindeanu, Tudose și Dăncilă) au făcut mult rău românilor, introducând toate aceste legi strâmbe care creau pensionari privilegiați, ocolind principiul contributivității”, a mai adăugat parlamentarul bistrițean. 

Simionca spune că poate să stea oricând cu ”fruntea sus” în fața oricărui cetățean care are o pensie bazată pe contributivitate. ”Pot să merg cu fruntea sus la orice om care a muncit zeci de ani și acum primește pensie bazată pe contributivitate, să mă uit în ochii lui și să îi spun sincer că am făcut tot ce am putut pentru eliminarea acestei nedreptăți, a pensiilor speciale. Sper ca munca mea să mai spele din rușinea parlamentarilor care au votat legi strâmbe”, a încheiat deputatul PMP de Bistrița-Năsăud.

0 notes
359 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *