Ionuț Simionca susține investițiile în EDUCAȚIE: after-school, cantine pentru elevi, creșe și grădinițe MODERNE! Știați că: în Bistrița s-a construit o singură grădiniță în 12 ani?

 -  -  2936Ionuț Simionca e candidat pentru funcția de PRIMAR al Bistriței și se bate cu greii Alianțelor PSD și PNL!

“Viitorul copiilor noștri e legat de accesul la educație la standarde înalte”, susține candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca. (PE)

Astfel, una dintre cele 10 priorități ale candidatului pentru dezvoltarea Bistriței este susținerea educației.

“Una dintre cele 10 priorități ale Bistriței este educația! Pentru mine educația este foarte importantă și cred că în sistemul de educație trebuie început cu refacerea școlilor, dotarea școlilor cu aparatura necesară,  începerea programului de after-school gratuit , începerea programelor de digitalizare a unităților școlare , susținerea mijlocului de transport în comun, gratuit pentru elevi.  Sunt câteva proiecte pe care eu mi le doresc să le punem în aplicare la Bistrița

Educația este o prioritate și cu cât investim mai mult  în educație, cu atât mai siguri suntem că Bistrița va avea un viitor strălucit.” – a transmis Ionuț Simionca.

Viitorul copiilor noștri e legat de accesul la educație la standarde înalte!

Publicată de Ionut Simionca pe Vineri, 25 septembrie 2020

Citiți și:

2 notes
61 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ionuț Simionca susține investițiile în EDUCAȚIE: after-school, cantine pentru elevi, creșe și grădinițe MODERNE! Știați că: în Bistrița s-a construit o singură grădiniță în 12 ani?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *