Ionuț Simionca trage tare pentru alegeri în 2 tururi! A strâns peste 2.000 de semnături pe Bistrița: “NU e normal ca o comunitate să fie reprezentată de un primar care a luat 13% din voturi”!

Partidul Mișcarea Populară desfășoară o amplă campanie de strângere de semnături pentru alegerea primarului în 2 tururi de scrutin. Ionuț Simionca a amplasat 3 corturi: la Lamă, la Big și în Decebal.

“Mai avem încă 2 săptămâni corturile instalate în Bistrița! lumea vine.. nu-i agresăm, nu-i tragem de pe atradă! Avem 2.000 de semnături pe Bistrița, care-i suficient de mult! Eu intenționez cu aceste corturi să le păstrez și să fac nicte centre de hidratare. Alegerea primailor în 2 tururi e foarte importantă, ajută democrația .. NU poți un primar cu 13% să conduci o comunitate! “ – a declarat Ionuț Simionca.

Ovidiu Creţu a fost în realitate ales cu voturile a doar 16,6% din cetăţenii cu drept de vot, iar alegerile locale în 2 tururi ar da o șansă reală opoziției, în toate comunele și orașele din județ. În țară, au fost cazuri de primari aleși cu 13% din voturile posibile, iar alegerile dintr-un singur tur vantajează CLAR primarii în funcție… 
Comentarii

  • Organizarea strangerii de semnaturi lasa de dorit…….. desi am vrut sa semnez petitia nu am gasit pe nimeni la cort… (am incercat de mai multe ori)!
Caricatură

Ziar de Bistrita