Ionuț Simionca: Trenul urban – o soluție modernă și rapidă pentru descongestionarea traficului din Bistrița

 -  -  917Trenul urban reprezintă o soluție modernă și rapidă pentru descongestionarea traficului din Bistrița, este de părere candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului, Ionuț Simionca. (PE)

Bistrița are nevoie de soluții rapide pentru descongestionarea traficului. Trenul urban este o soluție modernă și rapidă care poate fi implementată pe infrastructura existentă de cale ferată, într-o perioadă foarte scurtă de timp, maxim un an și costurile administrației municipale de implementare sunt ZERO! Trenul urban, extinderea liniei verzi și parcările de tip “park & ride” din afara orașului vor ține în afara Bistriței peste 2000 de mașini zilnic”, spune Ionuț Simionca.

Trenul urban.

Bistrița are nevoie de soluții rapide pentru descongestionarea traficului.Trenul urban este o soluție modernă și rapidă care poate fi implementată pe infrastructura existentă de cale ferată, într-o perioadă foarte scurtă de timp, maxim un an și costurile administrației municipale de implementare sunt ZERO! Trenul urban, extinderea liniei verzi și parcările de tip “park & ride” din afara orașului vor ține în afara Bistriței peste 2000 de mașini zilnic.

Publicată de Ionut Simionca pe Marţi, 22 septembrie 2020
0 notes
42 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net