Ionuț Simionca: ”Viișoara are nevoie ca de aer de Autostrada Nordului”

 -  -  961Localitatea Viișoara are nevoie ca de aer de Autostrada Nordului, este de părere candidatul PMP Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca.

Am vizitat cartierul Viișoara, un cartier al Bistriței copleșit de trafic, în care lipsesc locurile de joacă pentru copii și care pare neîngrijit din cauza șantierelor lăsate neacoperite. Oamenii din Viișoara știu deja cât de mult m-am zbătut pentru o centură ocolitoare, parte a Autostrăzii Nordului.
Le mulțumesc celor care susțin candidatura mea la Primăria Bistrița și am convingerea că, din poziția de primar, voi relansa proiectele mari de infrastructură care blochează astăzi traficul în capitala noastră de județ
”, spune Ionuț Simionca.

Reamintim că, în anul 2018, în calitate de deputat în Parlamentul României, Ionuț Simionca a inițiat proiectul de lege privind construcția Autostrăzii Nordului, proiect adoptat de Senat în luna martie a anului trecut. Însă, de atunci ”proiectul zace în sertarele comisiei de specialitate din Camera Deputaților”, după cum a afirmat chiat deputatul Ionuț Simionca.

0 notes
86 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *