Ionuț Simionca: ”Vioricăi i s-au aprins beculețele. A început să plagieze proiectele mele!”

 -  -  15


 

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Șimionca o acuză pe Viorica Dăncilă, premierul României, de plagiat. Simionca susține că prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va implementa un proiect pe care deputatul l-a propus și care se află deja în circuiutul parlamentar.

”După ce că nu e în stare să pună în practică prevederile Legii 154/2018, pe care am inițiat-o, cu privire la obligativitatea instalării de bariere la nivel cu calea ferată, premierul Viorica Dăncilă îi calcă pe urme lui Victor Ponta: a trecut la plagiat. Astfel, aceasta a anunțat că Guvernul va ilumina toate trecerile de nivel cu căile ferate a drumurilor naționale, copiind un alt proiect care îmi aparține și se găsește în circuit parlamentar”, a scris deputatul Simionca, pe pagina oficială de pe o rețea de socializare. 

În plus, Ionuț Simionca spune că a făcut o interpelare în Parlament adresată ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în care i-a cerut acestuia să vină cu precizări cu privire la instalarea unor bariere la două treceri la nivel cu calea ferată din Bistrița.

”I-am cerut ministrului să ne spună nouă, bistrițenilor, de ce investițiile aprobate, conform legii, privind instalarea de bariere la nivel cu calea ferată pe strada Lucian Blaga și din Viișoara bat pasul pe loc. În același timp, i-am solicitat să ne comunice când vor fi demarate investiții similare la Livezile și Prundu Bârgăului”, a mai spus parlamentarul.

România este cu un picior în faliment datorită guvernării iresponsabile practicate de actuala putere PSD-ALDE.

Publicată de Ionut Simionca pe Vineri, 2 august 2019

În opinia deputatului PMP, ”Guvernul PSD este rătăcit între bariere și beculețe pe hârtie, iar trecerile la nivel cu calea ferată rămân în continuare adevărate capcane pentru șoferi, în care își pierd, anual, viața zeci de români nevinovați”.

Reamintim că recent, la nivelul județului Bistrița-Năsăud în urma unui accident feroviar și-au pierdut viața două persoane, soț și soție.

15 bookmark
0 notes
668 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.