Ionuț Simionca: Voi promova potențialul economic al Bistriței pentru atragerea de investitori

 -  -  922


Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, este de părere că promovarea potențialului economic al orașului ar putea atrage noi investitori, motiv pentru care, dacă va ajunge primar al Bistriței, acesta va fi unul dintre obiectivele mandatului său. (PE)

”Am discutat cu angajați și angajatori din zona industrială a Bistriței, care își doresc, la fel de mult cum îmi doresc eu, să se schimbe lucrurile radical în administrația publică locală. Criza economică generată de pandemie a afectat bunul mers al afacerilor de producție și, în egală măsură, salariile. În plus, condițiile de viață pe care oamenii le au în capitala de județ sunt mult rămase în urmă față de cele din alte orașe cu renume din Ardeal”, spune Ionuț Simionca.

Pentru a reduce acest decalaj, Ionuț Simionca propune promovarea potențiatului economic al municipiului Bistrița. n

”După 27 septembrie, în calitate de Primar al Municipiului Bistrița, voi conduce o administrație prietenoasă cu mediul de afaceri și voi promova potențialul economic al Bistriței pentru atragerea de investitori. Îmi doresc salarii mari și condiții de viață mai bune pentru bistrițeni”, a adăugat Simionca.

0 notes
47 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *