Ionuț Simionca: Voi trata cu prioritate introducerea utilităților publice și asfaltarea străzilor în cartierele aflate la periferia orașului

 -  -  909

Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, s-a întâlnit cu mai mulți cetățeni care locuiesc pe strada Zăvoaie și pe strada Morii din cartierul Unirea. În urma discuțiilor cu aceștia, candidatul PMP a ajuns la concluzia că principalele nemulțumiri ale oamenilor sunt legate de faptul că zonele în care locuiesc nu beneficiază de străzi asfaltate și nici de rețele de apă și canalizare. (PE)

”M-am întâlnit ieri cu bistrițeni de pe strada Zăvoaie, iar apoi cu cei din cartierul Unirea, de pe strada Morii. Problemele de infrastructură sunt cele care îi supără cel mai rău pe oameni. Și au perfectă dreptate. Sunt străzi fără apă, fără canalizare, fără asfalt. După 27 septembrie, când voi deveni Primar al Municipiului Bistrița, voi trata cu prioritate introducerea utilităților publice și asfaltarea străzilor în cartierele aflate la periferia orașului.Vă mulțumesc pentru încredere și vă aștept la vot”, a precizat Ionuț Simionca.

0 notes
34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *