VIDEO: Ei sunt USR-iștii de Bistrița! Dă-le semnătura să intre-n LUPTĂ cu brigăzille PSD – PNL!

Uniunea Salvați România prinde contur și la Bistrița, în jurul unui grup de voluntari entuziaști. Simpatizanții partidului sunt în stradă și adună semnături pentru alegerile parlamentare.  Conform legii electorale, de 200.000 de semnături are nevoie orice partid pentru a intra în alegerile parlamentare. La nivel național, USR mai are nevoie de încă 40.000 de semnături până marți. La Bistrița, cortul USR e amplasat în Decebal (în fața Complexului Odyseea).

Semnează pentru un Parlament curat! 

“Vă așteptăm în acest weekend la cortul USR din Piața Decebal (în față la Odyseea) să ne dați semnătura dumneavoastră sau să aduceți listele de semnături. Fiecare contează, fiecare susținere, fiecare idee!” – este mesajul voluntarilor USR de Bistrița.

 

 

Până acum, conducerea centrală a USR a avut două vizite în Bistrița. Clotide Armand și soțul ei au venit în vară și au anunțat că vor ca Bistrița să aibă candidat la parlamentare și a avut un prim contact cu simpatizanții USR-ului.

Referitor la candidatul “de Bistrița”al USR-ului, Clotilde spunea că acesta va fi propus de filiala locală.

a33-800x400

 

 

 

 

 

 

Acum 2 săptămâni, liderii USR l-au prezentat pe Roland Toth, cel care se ocupă de acest proiect pe Bistrița. Deocamdată filiala județeană se află în organizare și NU există un președinte ales, dar cu toate astea în următoarea lună USR Bistrița-Năsăud o să definitiveze lista pentru alegerile parlamentare.

z2-300x169Lorand Toth, inginer – este cel care de 5 săptămâni se ocupă de organizarea filialei și coordonează întâlnirile cu simpatizanții USR.

“Există un grup de inițiativă din care fac parte medici, oameni care activează în domeniul tehnic, profesori, oameni de calitate.” după cum susține Toth.

 

 

USR are o pagină care arată situația semnăturilor din întreaga Românie, pe județe! “Ultimul asalt pentru un Paralament curat!”

https://semneaza.usr.ro/

În total, 2.800 de semnături TREBUIE să adune USR-iștii de Bistrița, iar până acum au strâns 1.500 de semnături. Simpatizanții pot descărca formularul de pe link sau da semnătura la cortul din Decebal.

 

Citiți și: 

z33-copy-800x400Ei vor să ZDROBEASCĂ PSD-ul lui Radu Moldovan și PNL-ul lui Ioan Oltean! Uniunea Salvați România prinde aripi la Bistrița!

https://www.ziardebistrita.ro/usr-la-bn/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita