Ultimele noutati

Avocata Diana Morar iese de pe lista P.N.L, unde Robert Sighiartău, Doris și Ion Turc au prins locurile din față: ” … mi-au lăst un gust amar!”

Diana Morar renunță la locul 3 de pe lista PNL pentru Camera Deputaților, dezamăgită de modul în care au fost promovați oameni pe anumite funcții-cheie în partid, deși NU s-au implicat în ultima campanie.

Diana Morar, la câteva voturi să-i ia fața lui Doris Moldovan și să prindă un loc eligibil!

Pentru locul 2 pe lista PNL, Doris Moldovan a obținut 21 de voturi la întrunirea Biroului Politic Județean, iar Diana Morar a obținut 16 voturi. Sorin Hognogi a luat 6 voturi și Vasile Marc a luat 4 voturi.

În urma alegerilor interne PNL i-a desemnat pentru Camera Deputaților pe Robert Sighiartău și Doris Moldovan, iar Ion Turc a prins locul eligibil pentru Senat.

Diana Morar a coordonat campania lui Dolha pe Bistrița și în mesajul ei s-a declarat nemulțumită de modul prin care Sighiartău, Doris Moldovan și Ioan Turc au prins locuri eligibile FĂRĂ să se implice în campania pentru locale:

d11“Am depus zilele trecute cererea de retragere de pe listele de candidați ale PNL Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare. N-a fost o decizie ușoară. Am pus în balanță multele motive personale: familia, înscrierea la doctorat, planurile de educație continuă, proiectele de business, iar de cealaltă parte nevoia acestui partid, care mi-a fost într-un fel mulți ani o a doua familie, de a ieși întărit din această competiție crucială.

Poate că decizia ar fi fost cu totul alta dacă dezamăgirile legate de modul în care se așează lucrurile în organizația județeană nu s-ar fi acumulat.

Lipsa criteriilor prin recompensarea neimplicării și a lipsei de activitate mi-au lăsat un gust amar și invers, ingratitudinea față de efortul susținut și implicarea atâtor colegi, sunt greu de trecut cu vederea.Sunt convinsă însă că lucrurile se vor așeza în timp în matca lor firească și în PNL Bistrița-Năsăud. Sigur că nu pot să mă regăsesc politic decât în valorile liberale.

Poate că un răgaz de reflecție nu face rău nimănui…” 

 

Citiți și: 

page-ok-4001-400x400FIX-PIX! Ei sunt candidații P.N.L la Parlamentare: Sighiartău și Turc intră sigur din capul listei, Doris Moldovan are șansa vieții la redistribuire și e locul 2 la Camera Deputaților!

https://www.ziardebistrita.ro/3-doamne-si-toti-3/
Comentarii

  • Balan Marius - PARTIDUL VERDE

    PARTIDUL VERDE va sta la dispozitie ! Aveti in mana voastra schimbarea mult dorita !Posibil sa ne gasiti pe listele parlamentare.

  • Ar trebui ca toti liberalii sa schimbe conducerea partidului pt ca altfel vor pierde voturile putine pe care le mai au

  • Ce partid e acesta cand sunt promovati oamenii unui corupt?

  • Nimeni nu-i mai alege deoarece suntem derutati si in fiecare an apar nume noi pe in alegeri

Caricatură

Ziar de Bistrita