Cele mai citite știri

ISU Bistrița-Năsăud: ”A trecut în rezervă cel mai experimentat pompier operativ bistrițean”

 -  -  872


Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a anunțat că a trecut în rezervă, începând cu data de 15 septembrie, cel mai experimentat pompier operativ bistrițean – plt. adj. șef Dănuț Irimieș.

Cu acest prilej, ISU Bistrița-Năsăud i-a adresat mulțumiri publice pentru întreaga sa activitate în sprijinul comunității.

”Cel mai experimentat pompier operativ bistrițean, plt. adj. șef Dănuț Irimieș a trecut în rezervă, cu data de 15 septembrie.

A reușit, din 2007 și până în prezent, de când a fost șeful uneia dintre turele de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Bistrița să pună bazele unei echipe unite, încrezătoare în forțele sale, o adevărată familie de pompieri salvatori. 

“Avem o relație bună atât în timpul serviciului cât și în afara acestuia. Mă ascultă și au încredere în mine”, spunea Dan, într-un articol în revista “Pentru Patrie”, in septembrie 2021.

Cei mai tineri pompieri salvatori au simțit din primul moment că au de-a face cu un adevărat profesionist și au profitat de aceasta conjunctură: posibilitatea de a învăța de la cei mai buni.

Rezultatele nu au întârziat să apară și sutele de misiuni pentru sprijinirea comunității bistrițene au fost duse la bun sfârșit. Doar în echipă, cum spunea și el: “Plecăm toți, ne întoarcem toți!”

Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru comunitatea noastră și pentru noi, ai tăi colegi și prieteni!

Sănătate și succes în proiectele viitoare!”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

872 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.