EDITORIAL: Gruparea organizată JAFALIA își arată colții! Vedeți, băi ce pățiți dacă ați băgat elefantul în magazinul de porțelanuri?

 -  -  32381


NU trebuie să fii un geniu ca să știi că mafioții iubesc gunoaiele! Ai monopol pe gunoi, te doare la bască de toți. Ai cash lunar și controlezi politicul și administrația numai din SMS. Cam asta face VITALIA: își fac regulamente cum au chef, tariful pe care îl vor ei, dacă au chef strâng gunoiul, dacă NU, NU. Iar în alegeri pot controla minim 2 funcții de parlamentar. Vă dați seama cam ce pierde PSD-ul dacă NU se adună gunoaiele pe Bistrița. “Fă, Doino” e pa și pusi, plus încă un senator care rămâne acasă. Poate de-aia, Radu Moldovan s-a dat la fund și e mucles pe chestiunea deșeurilor, deși e președintele A.D.I și șeful tuturor primarilor P.S.D, care votează la pedala lui.

De cealaltă parte, primarii sunt niște marionete care execută și au rolul de agenți de influență. În loc să se dea la urs cu mâna goală, ei conving electoratul să mai stea odată la primire și să zâmbească, pe deasupra…

Cică șeful-mare al VITALIEI  pierde zinic bani și din drag de Bistrița colectează în continuare. În fapt, el a venit în provincie să facă bani din gunoaie și în firmă a angajat pe blat o armată de incompetenți cu carnet de partid. A dat elicopterul pe mâna maimuțelor care au impresia că știu să decoleze. O grupare de habarniști se află la conducerea firmei care toată ziua se plânge și mai nou șantajează și amenință că ne lasă-n jeg. Ploaia lor de ploieșteni!

vx-640x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VITALIA a câștigat o licitație pe colectarea deșeurilor de vreo 50 de milioane de euro pe vremea tripletei Ponta-Șova-Ghiță și mulți au zis că vor da țeapă și vor mări prețul. Asta a făcut, după ce VITALIA a luat totul de-a gata, adică un proiect european de 30 de milioane de euro, făcut praf în 2 ani: au dublat tariful pe colectare și au distrus depozitul de la Tărpiu, unde în locul unei gropi ecologice avem un focar de infecție.

Iar depozitul de la Tărpiu e alt mijloc de șantaj, pe care deocamdată NU l-au activat băieții, deși logic era să rezilieze și acel contract, că dacă NU ai colectare, NU ai depozitare, nu?

În conferința de presă, cel mai bun primar din țară cu o diplomă făcută la XEROX îi făcea plocoane lui Morariu, patronul care zice că a pierdut 3 milioane de euro până acum și redevență de încă un milion de euro de pe depozit. Vrăjeală de Buftea!

În Sicilla anilor  90, mafioții care controlau colectarea au procedat la fel și NU au adunat gunoaiele câteva luni. Erau Stat în Stat și au făcut ce-au vrut. După 20 de ani, turismul în sudul Italiei încă NU și-a revenit, iar toată lumea a-nvățat că cine gestionează gunoaiele cam dictează. Ăștia ce-s la putere nici nu și-au bătut capul să impună condiții și au stat ca porcii-n cucuruz, în timp ce VITALIA jecmănea la drumul mare.

La noi, PSD-ul a băgat elefantul în magazinul de porțelanuri și acum VITALIA face cam ce are chef cu trepădușii ăștia. Crețu s-a făcut de cacao în conferința de presă la care Avram statea împăiat. Primarul peste 80.000 de oameni zicea că Bistrița contează cam cât Căianul Mic în Adunarea Generală “anti-Mafia”. Deci, e clar că NU are vână să negocieze cu șnapanii de Ploiești, care amenință că mor de gât cu cei de-acum!

Îmi vine în minte un banc:

– De unde ești?

– De la Ploiești!

– P…a s-o belești!

ar fi mai ok dac-am zice… VITALIEI

– PSD-ul să-l belești! Și de-aicea s-o tulești!

Dar tare mă tem că după blatul ăsta mediatic ne trezim cu o NOUĂ și MARE taxă de salubrizare. Doar nu-s nebuni cei de la JAFALIA să lase din mână bulgărele de aur…

Citiți și:

vx-640x400JAFALIA

https://www.ziardebistrita.ro/jafalia/

 

 

3 bookmark
2 notes
106 views
bookmark icon

2 thoughts on “EDITORIAL: Gruparea organizată JAFALIA își arată colții! Vedeți, băi ce pățiți dacă ați băgat elefantul în magazinul de porțelanuri?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.