Jandarmii au efectuat controale în piețele din Bistrița-Năsăud

 -  -  985


În ultimele 24 de ore, jandarmii au executat controale în zona piețelor, fiind verificat modul în care este respectată măsura privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei. Au fost verificați comercianții și producătorii agricoli aflați în piețele agroalimentare, precum și cetățenii aflați la cumpărături.

”Conform măsurilor adoptate pe timpul stării de urgență, aceștia sunt obligați să adopte măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19, respectiv să poarte mănuși și măști. De asemenea, pe lângă măsurile de prevenție COVID-19, au fost verificate și documentele aferente legalității activității de comercializare a produselor expuse spre vânzare”, precizează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 9 sancțiuni în valoare de 30.000 de lei.

De asemenea, în această perioadă, pe lângă misiunile de prevenire a răspândirii cazurilor de COVID 19, jandarmii sunt angrenați și în misiuni de pază si protectie la centrele de carantinare, dar și în misiune de verificare a persoanelor izolate la domiciliu și a măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

0 notes
110 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *