JAPCĂ la drumul mare! Un batrân de 76 de ani a fost TÂLHĂRIT de un tânăr de 21 de ani, pe o alee din Bistrița! I-a FURAT telefonul și-acum e ARESTAT!

În seara de 27 iulie a.c., poliția a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat de 76 de ani, cetățean străin, a fost agresat de o persoană necunoscută, fiindu-i sustras telefonul mobil.

Tânăr din Viișoara, ARESTAT pentru tâlhărie!

În urma investigațiilor și căutărilor desfășurate pe raza municipiului, polițiștii Biroului Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr, de 21 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost depistat, în scurt timp, în cartierul Viișoara și condus la sediul Poliției pentru audieri.

JEFUIT la drumul mare, pe o stradă din Bistrița!

Din cercetările și investigațiile efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe o alee din Bistrița, tânărul i-ar fi sustras telefonul bărbatului de 76 de ani. Totodată, în momentul în care acesta a opus rezistență, l-ar fi agresat.  Imediat după comiterea faptei, tânărul de 21 de ani a plecat de la fața locului și ar fi vândut telefonul sustras, unui bărbat din Bistrița.

TELEFONUL a fost recuperat!

Telefonul sustras a fost recuperat de polițiști și înapoiat păgubitului. Față de tânărul de 21 de ani, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În prezent, tânărul  se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de dispunere a unei noi măsuri preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

Check Also

Primarul Ioan Turc: Bistrița are ce oferi. Ne dorim să punem în valoare zona veche a orașului

În acest final de săptămână, la Bistrița se desfășoară prima ediție a Festivalului ”Legendele Cetății”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.