VIDEO: A-nceput JIHADUL pe Bârgaie! Vezi imagini cu Titus Rezvanță, ZDROBIT în bătaie de pădurarul și fratele acestuia! În Tiha, legea pumnului e mai presus de lege!

 -  -  323


iiTitus Rezvanță se află în stare gravă la Spitalul Județean, după ce a fost bătut de pădurarul Dumitru Ilieși, împreună cu fratele acestuia. În Tiha Bârgăului lucrurile sunt extrem de tensionate, în urma unor controale legate de furturile de lemn.

Chiar dacă bătaia a avut loc joi, abia în această seară au apărut primele imagini despre acest caz. Dan Rezvanță susține că luni vor avea loc primele audieri cu referire la faptele de violență în care a fost implicat Titus, fratele acestuia.

 

 

IMAGINI cu bătaia de pe Bârgaie! Frații lieși l-au băgat în spital pe Titus Rezvanță!

 

 

Dan Rezvanță susține că pădurarul Dumitru Ilieși, (văr cu fostul-primar Dologa), împreună cu fratele acestuia l-au prins pe Titus Rezvanță în barul din localitate. Au avut loc discuții și reproșuri, după care pădurarul l-a lovit pe Titus în figură. Fratele pădurarului a sărit în ajutor și i-a aplicat mai mulți pumni în figură când acesta se afla la pământ. După câteva serii de lovituri de pumn și genunchi, Titus Rezvanță a căzut și a rămas inconștient. După sosirea Ambulanței, victima a fost dusă la Spitalul de Urgență din Bistrița, unde se află și-acum internat.

 

x3

x2

 

 

 

 

 

 

 

 

Motivul răzbunării!

 

r881“Joi, 14 iulie, mă aflam într-un control de fond și în timp ce făceam controlul, m-au sunt din sat nevastă-mea și maică-mea că fratele meu care m-a însoțit și în alte controale, prins de familia Ilieși, să fiu mai bine înțeles, pădurarul Ilieși Dumitru cu un frate de-al lui. L-au prins la magazin în timp ce s-a dus să bea o cafea. În momentul acela am întrerupt orice activitate și m-am dus să văd ce se întâmplă. E grav, sunt interese foarte mari” a declarat Dan Rezvanță.

 

Haiducul Dan Rezvanță se află în război cu mafia lemnului și susține că a făcut plângeri la D.N.A și către organele de control privind neregulile din comună. Garda Forestieră a luat zona la puricat și numără cioatele metru cu metru. Jandarmii înarmați însoțesc această comisie din care face parte și Rezvanță, în calitate de martor delegat pentru a indica zonele unde se află cioatele rezultate din tăieri ilegale. Acesta pare a fi motivul scandalului care are loc în comună.

 

“Ziar de Bistrița” va difuza duminică seara un interviu cu Dan Rezvanță, haiducul care a-nceput războiul de pe Bârgaie. Vorbește despre acțiunile sale de epurare a mafiei locale și despre scopul acestor acțiuni. NU ratați detalii incendiare!

3 bookmark
23 notes
331 views
bookmark icon

23 thoughts on “VIDEO: A-nceput JIHADUL pe Bârgaie! Vezi imagini cu Titus Rezvanță, ZDROBIT în bătaie de pădurarul și fratele acestuia! În Tiha, legea pumnului e mai presus de lege!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.