Joi, concert în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița; Orchestra New Hope, Paula Seling și Octavian Lup vor susține un moment muzical

 -  -  1247


Cadrele medicale și pacienții de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița vor avea parte, joi, de un moment muzical care se va desfășura în curtea unității medicale și care va fi organizat de Asociația New Hope. Printre soliști se va număra și îndrăgita cântăreață Paula Seling.

”Întrucât de un an şi jumătate personalul medical duce o luptă aprigă împotrivă CoVid-19, Asociaţia New Hope doreşte să le mulţumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu şi efortul de nedescris de care au dat dovadă. În acest sens, alături de Paula Seling, Orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Octavian Lup, Asociația a pregătit un regal muzical prin care ne vom manifesta aprecierile şi preţuirea. Vă așteptăm, alături de medici și pacienți, să ne bucurăm împreună de un moment magic, într-o călătorie muzicală alături de Orchestra New Hope, Octavian Lup și Paula Seling”, anunță organizatorii.

Concertul se va desfășura joi, 30 septembrie, începând cu ora 13:00, în curtea SJU Bistrița.

Proiectul New Hope are scopul să aducă, prin muzică, bucurie în sufletele oamenilor suferinzi și celor care le sunt alături. Unicitatea proiectului constă în realizarea unor serii de concerte în spitalele din România, în semn de recunoștință și apreciere pentru cadrele medicale care au stat în ultimul an în linia întâi, luptând împotriva virusului SARS-CoV-2.

0 notes
372 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *