Joi, dezbatere publică la Primăria Bistrița, pe tema condițiilor privind autorizarea construirii de locuințe colective mici

 -  -  1127


Primăria municipiului Bistriţa va organiza joi, 4 februarie, o dezbatere publică pe marginea unui proiect de hotărâre care prevede aprobarea condițiilor pe care dezvoltatorii imobiliari vor fi nevoiți să le respecte dacă intenționează să mai construiască locuințe colective mici pe raza municipiului Bistrița.

Municipalitatea a elaborat proiectul de hotărâre și a menționat în acest document toate condițiile necesar a fi îndeplinite pentru autorizarea construirii de noi locuințe colective mici pe raza municipiului Bistrița.

Astfel, printre condiții se numără și cele cu privire la numărul maxim de apartamente care pot fi construite atunci când se solicită autorizație pentru locuințe colective mici, precum și numărul maxim de etaje sau alte condiții tehnice. De asemenea, sunt prevăzute și alte norme precum asigurarea locurilor de parcare și a spațiilor verzi:

Întreaga documentație aferentă proiectului este postată pe site-ul Primăriei Bistrița, la secțiunea Monitorul oficial local / Alte documente / 2020 / Decembrie. Proiectul de hotărâre poate fi consultat și AICI.

Dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre va avea loc joi, 4 februarie, începând cu ora 13:00, în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa, din Piaţa Centrală nr. 6.

Potrivit administrației locale, în situația în care vor dori să participe la această dezbatere publică mai multe persoane decât permit reglementările referitoare la organizarea acestui tip de manifestări în perioada stării de alertă, va fi organizată o a doua întâlnire cu cetățenii, în același loc și cu aceeași temă, în ziua următoare, vineri, 5 februarie, cu începere de la ora 12.00.

0 notes
252 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *