Judeţul Bistrița-Năsăud va beneficia de aproape 1,2 miliarde de lei prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

 -  - 


Judeţul Bistrița-Năsăud va beneficia de aproape 1,2 miliarde de lei prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” pentru lucrări de apă şi canalizare şi modernizare a unor drumuri și poduri.

Toate localitățile din judeţ vor primi bani pentru diverse proiecte de modernizare, dezvoltare și creștere a nivelului de trai.

Potrivit documentelor publicate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, suma totală de care va beneficia județul Bistrița-Năsăud este de 1.186.027.489 lei.

Din această sumă, pentru reabilitarea drumurilor și podurilor sunt prevăzute 677,7 milioane lei, iar pentru extinderea rețelelor edilitare, respectiv apă și canalizare sunt alocate 508,2 milioane lei.

Consiliul Judeţean Bistrița-Năsăud a depus 27 de proiecte pentru finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în vreme ce Primăria Bistrița a depus 8 proiecte. Și primăriile din județ au depus proiecte în vederea finanțării. Lista investițiilor pentru care s-au solicitat bani poate fi consultată AICI.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.