Tinerii din PNL au învățat cum să ia puterea PSD-ului! Robert Sighiartău și Florin Moldovan alături de junii din PNL ! La Școala de Vară, Ludovic Orban i-a INSPIRAT!

 -  -  1208


Tinerii cu viziuni de dreapta s-au relaxat pe litoralul Mării Negre, unde a avut loc Școala de Vară a Organizației. PNL-iștii din județ au avut parte de distracție la mare și de câteva zile de trainning intens, în stațiunea Eforie Nord. Președintele Ludovic Orban a fost prezent la Școala de Vară și le-a expus tinerilor ideile și viziunea sa politică. În staff-ului Orban a fost și deputatul Robert Sighiartău, secretarul PNL la nivel național.

 

t2

t3

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema de anul acesta a fost “Agenda politicianului: Tema zilei vs Tema noastră”. Cum să construiască și să își susţină agenda proiectelor politice proprii, pe o piaţă media pentru care audienţa este mai importantă decât informarea și în care jucătorii, deseori, dictează temele și crează știrile.

Luptătorul Superkombat Cătălin Moroșanu a fost și el alături de tinerii veniți din toată România la acest trainning și s-a pozat cu fanii săi!

t5

 

Consilierul județean Florin Moldovan este președinte al PNL aripa tânără și responsabil cu structurile T.N.L din județ. “Școala politică de vară de la Eforie ne-a arătat că, deși am trecut prin momente dificile, am rămas o mare familie bazată pe încredere și respect iar principiile de bază care ne călăuzesc: integritatea, libertatea și spiritul de echipă au fost, sunt și vor rămâne înscrise în ADN-ul organizației noastre. Mulțumim organizatorilor și tuturor celor care au fost prezenți în aceste zile alături de noi!” – este mesajul lui Florin Moldovan

În această perioadă, liberalii își construiesc structuri și se pregătesc de prima luptă politică ce va avea loc în 2019, odată cu alegerile Europarlamentare!

0 notes
333 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *