Ultimele noutati

Tinerii din PNL au învățat cum să ia puterea PSD-ului! Robert Sighiartău și Florin Moldovan alături de junii din PNL ! La Școala de Vară, Ludovic Orban i-a INSPIRAT!

Tinerii cu viziuni de dreapta s-au relaxat pe litoralul Mării Negre, unde a avut loc Școala de Vară a Organizației. PNL-iștii din județ au avut parte de distracție la mare și de câteva zile de trainning intens, în stațiunea Eforie Nord. Președintele Ludovic Orban a fost prezent la Școala de Vară și le-a expus tinerilor ideile și viziunea sa politică. În staff-ului Orban a fost și deputatul Robert Sighiartău, secretarul PNL la nivel național.

 

t2

t3

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema de anul acesta a fost “Agenda politicianului: Tema zilei vs Tema noastră”. Cum să construiască și să își susţină agenda proiectelor politice proprii, pe o piaţă media pentru care audienţa este mai importantă decât informarea și în care jucătorii, deseori, dictează temele și crează știrile.

Luptătorul Superkombat Cătălin Moroșanu a fost și el alături de tinerii veniți din toată România la acest trainning și s-a pozat cu fanii săi!

t5

 

Consilierul județean Florin Moldovan este președinte al PNL aripa tânără și responsabil cu structurile T.N.L din județ. “Școala politică de vară de la Eforie ne-a arătat că, deși am trecut prin momente dificile, am rămas o mare familie bazată pe încredere și respect iar principiile de bază care ne călăuzesc: integritatea, libertatea și spiritul de echipă au fost, sunt și vor rămâne înscrise în ADN-ul organizației noastre. Mulțumim organizatorilor și tuturor celor care au fost prezenți în aceste zile alături de noi!” – este mesajul lui Florin Moldovan

În această perioadă, liberalii își construiesc structuri și se pregătesc de prima luptă politică ce va avea loc în 2019, odată cu alegerile Europarlamentare!
Caricatură

Ziar de Bistrita