Șerif de Sîngeorz. Dom’ primar Traian Ogâgău aplică legea și vrea saci anti-bălegar la coada calului!

Traian Ogâgău impune legea în Sîngeorz și  a trecut la acțiune: atelajele vor fi OBLIGATE să dețină săculeți anti-bălegar și astfel drumurile să se mențină curate. Inițitiva a fost salutată de membrii comunității, care s-au întâlnit cu primarul în fața bufetului. Practic, este vorba de punerea în aplicare a legii aflate în vigoare, dar ignorată de reprezentanții autorităților locale. Sângeorz-Băi este printre singurele localități unde primarul a luat atitudine în acest sens.

 

11

12

 

 

 

 

13

14

 

 

 

 

 

 

 

“Lucrurile intră încet încet, în normalitate! Începând cu 1 august, toți proprietarii de cai au înțeles că dacă vrem să fim cu adevărat gospodari, trebuie respectate câteva reguli și mă bucur că au susținut această idee! Mulțumim, vă dorim sănătate și nu uitați că numai împreună REUȘIM!” a postat Traian Ogâgău pe facebook.

Balega pe drum poate afecta covorul asfaltic și pe lângă aspectul inestetic reprezintă un pericol pentru motociciliști, spre exemplu. De la 1 august, proprietarii de atelaje care NU se supun legii vor fi amendați.
Caricatură

Ziar de Bistrita