JYSK caută director pentru magazinul din Bistrița

 -  -  2262


”Îţi place să obţii rezultate excelente în vânzări şi faci eforturi suplimentare pentru a le obţine? Îţi place să lucrezi într-o companie dinamică şi cu multe provocări? Vrei să performezi împreună cu echipa ta? Atunci, tu ai putea fi cel pe care îl căutam” este mesajul cu care compania JYSK speră să găsească cea mai potrivită persoană pentru postul de director al magazinului care va fi deschis la Bistrița .

În plus, dacă te implici și dai dovadă de experienţă în obţinerea unor rezultate excelente cu echipa ta, dacă ai rezultate bune în a conduce și în a dezvolta o echipă creând şi dezvoltând talente și dacă oferi servicii excelente clienţilor, ai putea fi persoana căutată.

Angajatorul mai precizează că oferă:

  • O cultură organizaţională extraordinară în care deciziile se iau rapid şi sunt practice;
  • Oportunităţi de dezvoltare şi traininguri de înaltă calitate;
  • Bonusuri atractive care răsplătesc vânzările şi rezultatele extraordinare;
  • Şansa de a concura, de a câştiga şi de a sărbători performanţele excelente;
  • Structura şi concepte care îţi oferă oportunităţi pentru că tu să obţii rezultate excelente;
  • Un tort de ziua ta, cafea şi multe fructe.

Magazinul JYSK Bistrița va fi deschis în primăvara anului viitor, în apropiere de Selgros, pe Calea Moldovei, acolo unde se construiește Bistrița Retail Park.

Despre Grupul JYSK

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În 1979, când a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraş ca mărime din Danemarca, Aarhus – unde, întâmplător, mai se află şi acum – Larsen avea planuri mari, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va creşte compania sa. Larsen a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului până în 2001) în diverse locaţii din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara graniţelor, în ţara vecină, Germania.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde circa 2.500 de magazine în întreaga lume.

Cifra anuală de afaceri a grupului este de 3,12 miliarde de euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar personalul total constă din aproape 21.000 de angajaţi.

Cuvântul „JYSK” a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, „JYSK” denumeşte orice sau pe oricine – precum Lars Larsen – din Peninsula Iutlanda şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat întotdeauna însuşi Larsen. JYSK înseamnă încredere, iar o afacere rămâne întotdeauna o afacere.

0 notes
1387 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *