Ultimele noutati

K-1 la Rodna! Meciuri TERIBILE și spectacol în RING! Vezi ce meci a făcut “vedeta de Rodna” Marian Sârbu … fix pe stilul lui Cătălin Moroșanu!

Spectacol în ring, la Rodna! La Cupa Rodnei au fost peste 40 de meciuri pe reguli K-1 la diferite categorii de greutate, fete și băieți, copii și seniori.

La competiția de duminică au participat sportivi de la cluburile: Kickboxing Rodna  Profesional Fight Gym Bistrița, Cătanele Negre Năsăud, Fearless Bistrița, Black Diamonds Târgu Mureș, Pro Gym Zalău, Gory Gym Bârlad și Gladiators Baia Mare.

Din Bistrița au luptat: Andrei Mureșan (victorie), Călin Nechita (victorie), David Scurtu (egal), Dan Bolfă (victorie), Adi Baias (egal), Bogdan Suru (înfrângere la puncte), Bogdan Medvischi (înfrângere la puncte), Sebastian Lutaniuc (înfrângere la puncte). În deschidere au avut loc meciurile de copii, care au stârnit aplauze și zâmbete din partea publicului prezent. De la Profesional Fight Gym au luptat Rareș Călinescu frații Alex, Luca și Cristi Stan și toți au obținut rezultate de egalitate.

 

s4 s2

s13 s12

 

 

 

 

s15 s16

 

 

 

 

s19 s34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luptele de la Rodna au fost meciuri de pregătire pentru sportivii care reprezintă Bistrița în ringul de kickbox și care urmeză să evolueze în galele cu greutate ce urmează.

 

Marian Sârbu- meci BRUTAL pe stilul lui Cătălin Moroșanu! Felicitări din partea primarului Grapini!

Meciul-vedetă a fost cel al lui Marian Sârbu, luptător curajos și foarte agresiv. Sportivul din Rodna și-a pulverizat adversarul cu rachete pe stilul lui Cătălin Moroșanu și după câteva schimburi în forță, adversarul a refuzat să mai lupte. Câștigători în aplauzele publicului: Mariaaaaaaaan Sârbu, felicitat de primarul Grapini invitat de onare la Cupa Rodnei.

Sala a fost plină la acest spectacol marțial la care clubul din Rodna s-a prezentat cu sportivi promițători. Kickboxerii din Rodna au avut evoluții spectaculoase în fața propriilor suporteri. În ring au urcat și fetele antrenate de Vali Bodea, iar meciurile lor au fost cele mai disputate. Luptătoarele au dat dovadă de curaj și răutate și au smuls aplauze la fiecare lovitură conectată.

Per ansamblu a fost o gală reușită, care a încântat spectatorii prezenți.

 
Caricatură

Ziar de Bistrita