L-au furat sau l-au taxat? La doar 12 voturi diferență, Jenor Beudean PIERDE funcția de trezorier al PNL. 48 de voturi au fost ANULATE! Discurs furibund de față cu Orban: “Am ajuns exact ca Dragnea!”

 -  -  11370


Jenor Beudean a fost EXECUTAT la alegerile interne ale PNL și a pierdut funcția de trezorier în fața lui Alin Cristea. La Palatul Culturii au fost prezenți aproximativ 400 de delegați din tot județul. 

Jenor Beudean vs. Alin Cristea: 177 la 156. (48 de voturi au fost anulate)

Surprinzător este numărul mare de voturi anulate, la alegerile pentru funcția de trezorier: 48 de buletine.

Noul trezorier este Alin Cristea, liderul PNL Livezile, localitate unde PNL a obținut 1 singur consilier local. Cu toate astea, Cristea a câștigat funcția de trezorier, l doara 12 voturi diferență. (dacă ar fi să mutăm voturile dintr-o parte într-alta).

Jenor Beudean NU este membru în Biroul Politic Județean, deoarece a candidat doar pentru o singură funcție (cea de trezorier).

De față cu Ludovic Orban, Jenor Beudean a avut un discurs furibund, în care a criticat luptele interne  care au loc în această perioadă!

“Am ajuns să ne fie rușine de partid , să ne fie rușine de cei care ne reprezintă în Guvern. Am ajuns, domnule președinte, exact ca Dragnea, cum spuneați d-voastră să ne dărâmăm Guvernul azi-mâine… pentru că ne-am schimbat Ministrul de Finanțe și suntem în situația asta, din cauza faptului că statutul nostru este greșit. NU se poate să candidezi la o funcție pentru conducerea partidului și să lucrezi cu o echipă cu care 4 ani NU te înțelegi, îți este ostilă și te sabotează din interior.

Cred, personal că fiecare conducător, fiecare lider are oblgația și este îndreptățit să-și mulțumească alegătorii și pe cei care au fost de partea lui, NU să fie sabotat 4 ani și să vedem lupte și dispute exact cum dați exemplu de la nivel național. Vă rog frumos să opriți măcelul acolo, să-i temperați pentru că mesajul pe care-l transmiteți în teritoriu NU este unul pozitiv.” – a declarat Jenor Beudean, la scenă deschisă.

Săgeți către Sighiartău, considerat un trădător!

“Eu aș fi onorat dacă m-ați vota pentru încă un mandat de trezorier și vă promit că voi fi corect și transparent față de d-voastră . Multă sănătate vă doresc tuturor…. Domnule președinte Orban, vă cunosc așa de bine, exact ca și pe domnul Ioan Oltean. Aveți un lucru…. să știți că semănați unul cu celălalt: ați fost trădat de același om. Mulțumesc! – a spus Jenor Beudean, în aplauzele celor prezenți, făcând referire la Robert Sighiartău.

Deși este un personaj cu influență pe județ, Jenor Beudean rămâne simplu membru de partid.

Citiți și:

1 notes
495 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *