La 30 de ani de la Revoluție, la Bistrița va fi organizat un marș comemorativ

 -  -  31222


La 30 de ani de la Revoluția din 1989, Asociația Bistrița Civică va organiza un marș comemorativ, acesta fiind programat pentru data de 22 decembrie. 

Comemorăm 30 de ani de la marșul și demonstrația bistrițenilor împotriva dictaturii comuniste. Invităm bistrițenii să aducem omagiul nostru tuturor eroilor Revoluției din Decembrie 1989 și a celor care au contribuit la înlăturarea dictaturii comuniste. Pornim în marș de la Fabrica Mecanică și parcurgem traseul pe care bistrițenii l-au urmat în 22 Decembrie 1989 pentru a se solidariza cu revoluționarii de la Timișoara, București, Cluj, Sibiu, Brașov”, spun organizatorii marșului.

Marșul se va desfășura pe traseul: strada Industriei, strada Tărpiului, Drumul Cetății, Drumul Sigmirului, strada Libertății, Bulevardul Independenței, strada Gheorghe Șincai, Piața Centrală, strada Liviu Rebreanu, Bulevardul General Grigore Bălan, strada Năsăudului, strada Andrei Mureșanu, Bulevardul Decebal, strada Ursului, Bulevardul Republicii, Piața Petru Rareș.

Evenimentul este programat pentru data de 22 decembrie, începând cu ora 08:00.

3 notes
347 views
bookmark icon

2 thoughts on “La 30 de ani de la Revoluție, la Bistrița va fi organizat un marș comemorativ

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *