La 68 de ani, Vasile Moldovan se vrea primar! Candidează din partea ALDE!

Fostul primar Vasile Moldovan este candidatul ALDE pentru Primăria Bistrița. Acesta a deținut două mandate de primar și a pierdut în 2008 în fața lui Ovidiu Crețu.

Acum pensionar, Vasile Moldovan a fost toată viața bugetar și a deținut mai multe funcții publice cu greutate. Revoluția din 89 l-a prins director al Fabricii de Zahăr din Lechința, iar din 1991 a intrat în politică. De-a lungul carierei sale, a fost subprefect, director la Consiliul Județean, primar (două mandate) și manager în mandatul lui Liviu Rusu. În perioada 2008-2012, Vasile Moldovan a fost managerul proiectului de gestiune a deșeurilor, proiect implementat de Consiliul Județean.

În 2012, PDL l-a aruncat din nou în lupta pentru Primăria Bistrița, dar Vasile Moldovan a pierdut lamentabil în fața lui Ovidiu Crețu.

ALDE mizează pe notorietatea lui Vasile Moldovan, dar e greu de crezut că fostul primar ajuns la 68 de ani va mai aduna 10.000 de voturi la viitoarele alegeri locale.

În 2008, Crețu a strâns 12.702 voturi, iar Vasile Moldovan 10.497 de voturi.În 2012, Crețu a strâns 16.764 de voturi (candidat din partea USL), iar Vasile Moldovan – PDL: 10.299.

Pentru Primăria Bistrița și-au anunțat candidatura: Ovidiu Crețu (PSD), Vasile Moldovan (ALDE), Mircea Archiudean (independent), Adrian Titieni (PNL) și Ionuț Simionca (PMP). Liviu Rusu, fostul președinte al Consiliului Județean se încălzește de pe margine pentru o candidatură de forță la Primăria Bistrița.

 
Comentarii

  • AZI am avut șansa să-l cunosc, omul ăsta merită să fie primar; este om cinstit și merită un mandat; Apreciați valorile cât mai sunt și vă cer puțină atenție, numai bine.

  • Toniuc- Gozniuc de la per primar ! Uraaaa !

  • Si eu cred ca e doar un candidat care o sa il ajte pe Cretu sa mai ia un mandat

  • Ce sa mai faca umflatul asta pt ca ne-a lasat in urma cu 20 de ani

  • Voi chiar vreti sa iasa primar Ovidiu Cretu? Cu asa canddiati eu nu ma mai duc la vot

Caricatură

Ziar de Bistrita