La AJOFM Bistrița-Năsăud se reia activitatea cu publicul faţă în faţă

 -  -  1049


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud va relua activitatea cu publicul faţă în faţă, dar precizează că se vor respecta în continuare măsurile pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

”Ca urmare a scăderii ratei de incidenţă cu SARS-CoV-2 în judeţ şi întrucât o mare parte a personalului care deserveşte relaţia cu publicul din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud este vaccinat, se reia activitatea cu publicul faţă în faţă, dar cu respectarea condițiilor impuse de lege pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. De asemenea, se menţine preponderent transmiterea electronică a documentelor necesare accesării serviciilor oferite de AJOFM Bistriţa – Năsăud”, informează instituția printr-un comunicat de presă.

Anunțul AJOFM Bistrița-Năsăud vine în contextul în care, joi dimineața, prefectul Stelian Dolha a efectuat o vizită la sediul acestei instituții și a verificat modul în care sunt primiți cetățenii în instituție și felul în care personalul intervine în rezolvarea problemelor acestora.

În cadrul vizitei a fost stabilită desființarea categorică a meselor de la intrarea în instituție, unde erau puse la dispoziție formulare pentru cetățeni și unde aceștia își depuneau dosarele într-o cutiuță, măsuri luate pentru protejarea personalului în perioada de pandemie.

“M-am asigurat că cetățenii o să fie primiți chiar de astăzi în instituția AJOFM, la ghișeele sau în birourile care au în dotare un panou de protecție. Evident, vor fi respectate măsurile sanitare și de distanțare. Este important ca oamenii fără loc de muncă sau care se află în căutarea unuia să fie consiliați într-un mod eficient și corect. Suntem în slujba cetățenilor, și nu invers”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

0 notes
174 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *