La doar 20 de ani, o tânără însărcinată a fost răpusă de COVID-19; medicii au reușit să salveze bebelușul

 -  - 


O tânără în vârstă de doar 20 de ani din Năsăud, însărcinată în 30 de săptămâni, a fost răpusă de COVID-19, însă medicii au reușit să îi salveze copilașul.

Potrivit Mesager24, tânăra s-ar fi infectat cu virusul SARS-CoV-2 chiar din familie, prima infectată fiind o femeie de 56 de ani, decedată și ea tot din cauza COVID-19. Ulterior, s-a infectat și tânăra de 20 de ani și, la câteva zile distanță, a pierdut și ea lupta cu nemilosul virus. Însă, medicii au reușit să intervină, prin cezariană, și să salveze bebelușul, care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca.

Devastat de durere, soțul tinerei decedate a postat un mesaj pe o rețea de socializare.

În această zi, draga mea soție, Dumnezeu a ales să mi te ia de lângă mine ceea ce nu am realizat că se va putea întâmpla. Ai lăsat în urmă un gol imens, ai luptat cât ai putut să mi te faci bine, dar Dumnezeu a ales că e mai bine alături de el. Îți multumesc mult, soția mea, pentru toate clipele frumoase și pentru tot timpul petrecut alături de mine și de familiile noastre, îți mulțumesc, soția mea, pentru pruncul nostru care l-ai adus pe lume, o să îl cresc, o să îl îngrijesc exact cum am fi făcut-o amândoi, de acolo de sus o să fii mândră de noi, și noi o să te iubim și o să ne rugăm pentru tine mereu, te iubesc cel mai mult și o sa te iubesc până la sfârșitul vieții când o să ne întâlnim. Viața e nedreaptă uneori, dar tatii știe că de acolo de sus ne veghezi și ești alături de noi! Te iubesc mult soția mea și te voi iubi mereu!”, a scris pe Facebook soțul tinerei care a pierdut lupta cu COVID-19, Darius Roș.

La rândul său, primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, cel care în vara acestui an a oficiat căsătoria dintre cei doi a postat un mesaj: ”Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit. Poți închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei! E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles ! De când ne naștem, timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce… cuvintele sunt de prisos! De azi, două inimi bat într-una, minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne… Dumnezeu să o odihnească în pace, să o mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R. I. P. Paula Roș”.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!

2 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.