La Mijlocenii Bârgăului se va amenaja o sală de evenimente cu o capacitate de peste 800 de locuri

 -  -  27948O companie cu sediul pe Valea Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud este dispusă să amenajeze o sală de evenimente cu o capacitate de peste 800 de locuri în localitatea Mijlocenii Bârgăului. 

 

Compania SC BRUNNENSTEIN SRL cu sediul în localitatea Prundu Bârgăului este dispusă să realizeze o investiție pe raza localității Mijlocenii Bârgăului. Potrivit Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, compania a depus documentele necesare pentru a obține acordul de mediu în vederea amenajării unei săli de evenimente pe strada Principală, la numărul 43 din localitatea Mijlocenii Bârgăului.

Din proiectul depus la APM B-N reiese că ”se prevede construirea unui corp de clădire în regim demisol (parţial)+parter. Clădirea va avea o suprafaţă de 1344,06 m2 şi va cuprinde:

  • la demisol: restroom, garderobă, spaţiu tehnic, cameră ESC, hol, depozit, depozit curăţenie, grup sanitar femei şi grup sanitar bărbaţi;
  • la parter: recepţie, sală de evenimente, cameră muzică şi cameră centrală aer condiţionat”.

Sala de evenimente va fi amplasată pe un teren cu o suprafață totală de 9.794 m2. ”În momentul de faţă, terenul pe care se propune realizarea sălii de evenimente este neîmprejmuit şi cuprinde o construcţie în regim de înălţime D+P+2E cu destinaţia casă de locuit” se mai arată în documentele depuse la APM B-N.

Proiectul privind construirea unei săli de evenimente prevede și realizarea de alei auto pe o suprafață de 355,66 m2, dar și alei pietonale – 309,70 m2 și spaţii verzi pe o suprafață de 7298,74 m2.

Sala de evenimente va avea o capacitate de 832 locuri, iar asigurarea locurilor de parcare a făcut obiectul altui proiect. Spaţiile funcţionale necesare preparării mâncării (bucătărie, spaţii depozitare alimente) şi spaţiile pentru personal (vestiar filtru, grup sanitar) sunt asigurate deja la demisolul clădirii existente, schimbarea destinaţiei acesteia urmând să facă obiectul unui alt acord de mediu pe care compania îl v a solicita.

Foto cu caracter ilustrativ

27 bookmark
0 notes
673 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.